Zeedo-01 (1)
ZEEDO construiește Grivița 53
unicredit
UNICREDIT construiește Grivița 53
leroy merlin
LEROY MERLIN construiește Grivița 53
mobexpert
MOBEXPERT construiește Grivița 53
holcimromania
HOLCIM construiește Grivița 53

Holcim România, membră a grupului LafargeHolcim și unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate, este primul partener al teatrului Grivița 53.
Misiunea noastră este să oferim soluții inovatoare și durabile pentru a împlini ambițiile clienților și visurilor comunităților. De aceea, unul dintre proiectele pe care le susținem, este acest vis curajos, al unui teatru independent, primul construit în ultimii 70 de ani în România.
Suntem onorati sa fim parte din proiectul Grivița 53 care va reprezenta un reper in arhitectura urbanistică si viața culturala din București. Pentru ca România să construiască mai bine!

Ceramus construiește Grivița53
logo ppa
”POPP ȘI ASOCIAȚII” construiește Grivița53
”Țuca Zbârcea & Asociații” construiește Grivița53
Globalworth construiește Grivița53

Fundația Globalworth a fost înființată în 2018 de Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, și este o entitate non-profit, fiind independentă de activitățile comerciale ale grupului. Fundația are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri și tehnologie.

TEILOR construiește Grivița53
Wienerberger construiește Grivița53

Wienerberger – peste 200 de ani de inovatie! Cu prezenta in 30 de tari si avand 201 puncte de productie, Wienerberger Group este cel mai mare producator de blocuri ceramice din lume (POROTHERM), producator si furnizor de caramida aparenta si placaj ceramic klinker (TERCA), lider de piata in Europa pentru tigla ceramica (KORAMIC, TONDACH) si pentru pentru pavaje de beton (SEMMERLOCK) in Europa Centrala si de Est. In sisteme de tevarie (tevile ceramice STEINZEUG-KERAMO si tevile de plastic PIPELIFE) compania este unul dintre principalii furnizori europeni. Povestea de succes a grupului a inceput in Austria in urma cu peste 200 de ani, iar in Romania suntem prezenti din 1998. Wienerberger are in Romania 7 fabrici – 4 unitati de productie de caramida si 3 unitati de productie de pavaje. Avem peste 520 angajati si o retea de distributie la nivel national. Ne dorim in continuare ca succesul nostru sa fie bazat pe calitate exceptionala si pe inovatie. Tehnologiile de ultima ora si expertii din domeniu implicati in procesul de productie sunt garantia ca produsele finale obtinute sunt potrivite proiectelor arhitectonice moderne, performante energetic si mai ales sustenabile.

Profero - Mullen Lowe construiește Grivița53
logo mystage.ro
MySTAGE.ro construiește Grivița53
kpmg logo
KPMG construiește Grivița53
logo biz
Revista Biz construiește Grivița53
logo-cellini
CELLINI construiește Grivița53
VEKA construiește Grivița53
banca transilvania logo
Banca Transilvania construiește Grivița53
siklat tipografie
Tipografia SILKAT construiește Grivița53
golin logo
GOLIN construiește Grivița53
logo-nespresso
Nespresso construiește Grivița53
garanti logo
Garanti construiește Grivița53
the practice logo
The Practice construiește Grivița53
Pernod-Ricard-logo
Pernod Ricard construiește Grivița53
Maresi logo
Maresi construiește Grivița53
logo-caroli-hdr-v2
Caroli construiește Grivița53
discovery romania
Discovery România construiește Grivița53
BCR Asigurari
BCR Asigurari construiește Grivița53
Calif logo
Calif construiește Grivița53
Teatrul "Sică Alexandrescu" construiește Grivița53
Teatrul "Alexandru Davila" construiește Grivița53