Cărămizi insignă G53 - G53

Comadă acum Cărămizile simbol G53

Ateneul s-a construit leu cu leu. Teatrul Grivița 53 se construiește cărămidă cu cărămidă, om cu om.
Caramizile pin sunt cărămizi în miniatură, obiecte unicat, create manual de echipa de voluntari Grivița 53 ( adolescenți și studenți) si pot fi purtate zi de zi, ca semn distinctiv al comunitatii noastre. O caramida simbol = 53 lei si este creata din ceramica si suflet.
Banii strânși în urma vânzării merg în construcția teatrului Grivița 53 – primul teatru construit împreună de la zero.
5 cărămizi pin = 1 caramida ctitor.
Mai avem nevoie de 11.000 de caramizi ctitor achiziționate.

Livrarea se poate face prin curier (transportul este sustinut pro bono de FAN Courier) și plata caramizilor se face prin transfer în contul RO19BACX0000002360575000, Unicredit Bank (Asociația Culturală Grivița 53 ) sau folosind cardul, in formularul alăturat. Pentru a avea siguranta comenzii d-voastra va rugăm să ne trimiteți dovada plății si pe teatru@grivița53.ro, să atașați un număr de telefon si adresa unde vă putem contacta pentru livrare.
Dacă aveți nevoie de detalii, ne puteți suna la numărul 0727.100.856.

Comenzile care contin de la 5 caramizi – simbol in sus, se livreaza in maxim 5 zile lucratoare de la primirea e-mail-ului se confirmare solicitat mai sus. 
Comenzile care contin sub 5 caramizi – simbol se livreaza in maxim 21 de zile lucratoare de la primirea e-mail-ului de confirmare solicitat mai sus.

Caramizile – pin vor avea atasat un carton G53 cu semnatura unui actor ctitor.
Caramizile ctitor, pe langa autograf, vor fi inscriptionate cu numele d-voastra iar cand e gata teatrul, numele va fi trecut in foaier.

Artiștii – ctitori care susțin această campanie sunt Oana Pellea, Marian Râlea, Maia Morgenstern, Antoaneta Cojocaru, Marius Manole, Ilona Brezoianu, Rodica Mandache, Vlad Logigan, Mirela Zeta, Turor Aaron Istodor, Ioana Marchidan, Cabiria Morgenstern, Alexandra Fasolă, George Ivașcu, Medeea Marinescu, Dana Rusu, Alexandru Sinca, Crina Semciuc, Claudiu Bleonț, Adriana Trandafir, Magda Catone, Irina Margareta Nistor, Maria Miu, iuliana Vîlsan, Corina Moise, Adrian Damian, Tompa Gabor, Chris Simion – Mercurian și alții.

Există oameni care fac și oameni care zic că fac. Există oameni care sunt și care cred că sunt. Există oameni care trăiesc pentru a lăsa ceva în urma lor. Grivița53 nu este despre troc, îmi dai – îți dau, este despre încredere. Încrederea că vom construi ceea ce spunem.
Împreună VINDEM CĂRĂMIZI să CONSTRUIM UN TEATRU. Ultimul demers în acest sens a fost acum 77 de ani semnat Liviu Ciulei. E rândul nostru.

Actori-ctitori Grivița53

Maia Morgenstern

Marian Râlea

Marius Manole

Oana Pelea

Adriana Trandafir

Chris Simion-Mercurian

Vlad Logigan

Plătește cu cardul

Apasă butonul de mai jos și vei fi redirecționat pe pagina de comandă cu cardul . Completează informațiile de livrare si numărul de cărămizi simbol dorite iar ulterior vei putea plăti întreaga comandă prin intermediul cardului

banner euplatesc

Comandă Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!