Prieteni - G53

DECLARAȚIE DE DRAGOSTE
De ce să vrei să construiești un Teatru? Și când spun “construiești” mă refer la adevăratul sens al verbului a construi. “A forma un întreg (o clădire, o mașină etc.) legând în mod trainic și în ordinea cerută părțile lui componente după un plan prestabilit; a realiza o construcție de proporții vaste, care necesită lucrări numeroase, variate și complexe.” De ce? În anul de grație 2022? În plin cutremur al întregului mapamond, când lucrurile nu par nici pe departe a se fi așezat în ordinea lor firească? Doar dacă îți iubești atât de tare meseria și breasla încât ajungi să crezi că vocația ta e una de ctitor. Ce nebunie minunată, ce crez, ce dăruire! Da, Chris Simion, pentru acest motiv am acceptat să cântam pro bono, eu cu Zan, la Undercloud. Vom dona toate încasările concertului nostru noului Teatru, Grivița53! O facem cu mare dragoste și cu mult respect. Fie să se nască!
ALIFANTIS & ZAN

Exista o categorie de prieteni cu care mă întâlnesc, care mă bat pe umăr sau mă iau in brațe, zic „wow, ce tare proiectul cu teatru” și…atât. Există o altă categorie care incearcă să mă determine să renunț pentru că în țara asta nu merită să construiești nimic, cu atât mai absurd să construiesti un teatru de la zero dupa 75 de ani și-mi explică cât de naivă sunt cu atitudinea mea altruista. Și mai există o categorie care ACȚIONEAZĂ. Cu oameni din aceasta categorie voi duce la bun sfarsit demersul meu. Daca visul meu este și visul tau…hai sa-l facem sa devină realitate. Acum. Nu mai incolo. Va așteptam și pe voi!

Chris Simion-Mercurian

De ce ți-ai cumpărat o cărămidă din Grivița 53?

Marta Ușurelu

In momentul in care m-am intalnit cu Chris si am intrebat-o „ce faci?” nu mi-a raspuns „bine” sau altceva de genul asta formal…mi-a spus „fac un teatru”. Si mi-a placut atat de mult acest raspuns incat am zis ca e cel mai frumos raspuns pe care l-am auzit in ultimii ani. In ultima vreme ti-e si frica sa intrebi un om ce face sau cum ii este pentru ca foarte multa lume se plange sau alege sa vorbeasca depre cat de rau este. Putini oameni spun ca le este bine. Niciunul pana acum nu mi-a zis ca face un teatru. Cand Chris mi-a spus asta am fost uimita si am zis ca am de ce sa ma bag in povestea asta. Si cum am invatat ca nu trebuie sa asteptam de la altii pentru ca putini sunt cei care trec la fapte, am actionat. Stiu ce inseamna sa ai nevoie sa creada cineva in tine dar stiu ca cel mai important lucru este sa crezi tu in tine. Si nu uita, cu cat visul este mai mare, cu atat alaturi de tine va mai veni cineva. Lupta pentru visul tau! Multumesc din inima prietenilor Biz care au donat pentru G53 – primul teatru independent construit impreuna: Nespresso, Maresi, Banca Transilvania, Caroli, Discovery, Veka, Pernod Ricard, The Practice, BCR Asigurari, Kooperativa 2.0, Golin, Calif, Garanti Bank.

 

Vlad Logigan

„Ultimul teatru construit de la zero in tara noastra se ridica acum 71 de ani. asta e trist. dar ideea că noi am putea schimba acest lucru, asta e vesel. particip cu bucurie la povestea grivita 53, aşa cum şi cei din 1880 participau la ridicarea Areneului român, indemnați de fondatori „Dați un leu pentru Ateneu”. Astăzi, Ateneul este istorie scrisă, şi tot astăzi ma bucur că pot participa la scrierea altei istorii, a ridicării unui teatru de la zero.”

 

Dana Gonț

”Cred în Grivița 53 așa cum cred în orice lucru bun pe care îl putem face împreună. Cred în implicare și în oamenii care ne trag, ca o locomotivă, spre visele lor mărețe. Iar să fii printre aceia care pun o cărămidă la temelia unui teatru, mi se pare un privilegiu! Și nu pot decât să mulțumesc pentru asta!”

 

Ioana Anca

„A construi. Un verb de care sunt direct atasata, in toate formele lui, la toate diatezele, timpurile, in toate contextele.In momentul in care Chris mi-a povestit de proiectul ei, nici n-am stat pe ganduri. Am crezut in ea si in planul ei. Pentru ca planul ei face parte si din planul meu.”

 

Valeria Răcilă

“Cred în Chris și în valorile pe care le are. Sunt și valorile mele. Și mai cred că în România este nevoie de un spațiu cultural nou, un spațiu care nu este doar un teatru. Este un loc pentru performanță. Nu mai putem face performanță improvizând. Pentru performanta ai nevoie de conditii profesioniste. Asta isi propune sa ofere Grivita 53.”

 

Mihai Covaliu

”Grivita 53 e povestea unei generatii, o generatie care are nevoie sa porneasca frumos si sa creasca bazandu-se pe adevar si pe transparenta. G53 fiind un proiect cultural cred ca fair playul si performanta vor face casa buna sub acoperisul acestui teatru. De aceea sunt in aceasta poveste.”

 

Dragoș Stan

„Pentru ca sunteți prietenii mei, putea fi orice poveste. Cred in voi înainte de orice poveste.”

 

Isabella Grosu (Centrul judetean de Cultura si Creatie Calarasi)

”Credeam că o cunosc pe Chris Simion sau, mai degrabă, aşa îmi plăcea să cred…. Cu fiecare carte însă, cu fiecare spectacol al ei descoper că nu o cunosc câtuşi de puţin şi tocmai asta este cel mai minunat lucru. Pentru că mă ţine trează şi atentă la vibraţiile ei, pentru că mă surprinde şi mă încântă cu neaşteptatele-i provocări. Când, undeva , într-un apartament liniştit, la etaj, pe Magheru, Chris mi-a vorbit despre proiectul G53 , aproape că nici nu m-a mai mirat îndrăzneala ei de a trăi „ viaţa sus pe culme, acolo unde puţini au curajul să urce”. Şi numai gândul la un teatru privat construit împreuna m-a copleşit şi m-a redus la dorinţa de a fi o cărămidă în zidurile lui. Am convingerea că împreună vom fi liantul care să pună cărămidă peste cărămidă, astfel încât, dintre zidurile înălţate de noi, să răzbată aplauze, emoţii, spectacole care să ajunga şi la Călăraşi sau să călătorească in alte colţuri ale ţării.”

 

Dr. Laura Birceanu

”Într-o zi,nu prea departe, sper eu, când voi încerca să le transmit și copiilor mei dragostea pentru teatru, mi-ar plăcea sa le pot spune ca mama a contribuit cu o cărămidă sau șapte la construirea unui teatru. Iubesc arta, în toate formele ei; cred ca ne încarcă, cred ca găsește în noi emoții pe care nu știam ca le avem și cred ca ne face mai buni și mai frumoși. Asa că, va mulțumim!”

 

Camelia Sur

”Am cunoscut-o pe Chris acum mai bine de 10 ani și a fost “empatie” din primul moment …
Ma bucur de fiecare întâlnire cu ea, de fiecare piesa noua pe care o pune in scena, de fiecare paragraf din cărțile ei….:) 
Ideea unui teatru nou mi se pare magnifică pentru toți cei care iubesc spectacolul, poveștile, visele și pentru sansa pe care mi-o oferă
de a face parte dintr-o poveste în care mă regăsesc. 
Este un teatru, un vis pentru ea dar și pentru mine, pentru copilul meu, pentru prietenii mei și pentru toti care cred ca viața poate fi cu adevarat frumoasă”

 

Parohia Sfântul Gheorghe Grivița

”G53 o nouă formulă a teatrului românesc! Un loc nou cu adevărat.”

 

Dora Pasăre

„Sunt alături de Chris în acest proiect cultural și de suflet deosebit de curajos, dar remarcabil de complex și ambițios, care are ca scop să soluționeze una dintre problemele mari ale teatrului independent: lipsa spațiului. Cred foarte tare că este nevoie de încurajarea competiției în lumea teatrului, dar și de a raspunde cât mai bine provocării de a atrage, dezvolta și diversifica (noi) tipologii de public.”

 

Dana şi Ştefan Jianu

„Am facut transferul din partea noastra si va vom sprijini cu tot ce putem in demersul vostru nobil. De ce am facut-o? Pentru ca avem nevoie de teatru si de cultura, pentru ca este un proiect generos al unor oameni generosi, in care credem cu tarie, pentru ca ar putea fi un exemplu de urmat si pentru alte scopuri nobile, lucruri de care societatea are nevoie si care se pot realiza prin participarea mai multora dintre noi, cu suflet, cu bani, cu energie pozitiva care sa ne miste intr-o directie buna.”

 

Sabin Gîrlea

”Am cumparat prima caramida cu cardul de pe site-ul vostru. Am si inceput sa povestesc mai departe. De abia astept prima reprezentatie in G53!”

 

Bogdan Axinia

”Contribui la o poveste frumoasa care va ajunge sa ne spuna noua, celor din jurul nostru si generatiilor viitoare povesti care ne vor face sa fim un pic mai buni si un pic mai frumosi.”

 

Alex Găvan

“Acest teatru se va construi încet, pas cu pas.  Inițiativa se aseamănă foarte mult cu urcatul pe munte. Și acolo, totul se întâmplă la fel: pas cu pas. Stâncile pe care urcăm noi, alpinistii sunt caramizile pe care le punem sa facem acest loc, aceasta intamplare neintamplatoare”

 

Cristi Hogaș

„Ca si un imperiu, un teatru se ridica tot caramida cu caramida si cu ajutorul tuturor. Ma simt onorat sa am privilegiul de a contribui la construirea unui teatru.”

 

Marius Tudosiei 

”Uneori simti nevoia sa vii din afara, sa pui umarul si sa impingi alaturi ce cei care sunt implicati in mod direct. Oamenii pasionati au nevoie – si chiar primesc – sprijinul semenilor. Am simtit-o si eu, la randul meu, cand porneam de la zero si fara resurse Bacania Veche. Imi place sa cred ca intorc Universului o favoare. Si un zambet cat o incurajare strasnica!”

 

Codin Maticiuc

M-as implica in orice intreprinde Chris Simion si as fi alaturi de ea oricand. Cu exceptia zilei de zambata cand sunt in Loft. Dar in rest, chiar oricand.

 

Eftimie Constanța, Toma Carmen, Stanca Marion (SC Sfinximobiliare SRL)

Pe Chris o cunosteam ca regizor si scriitor inainte de a o cunoaste ca si client. O admiram si o urmaream. Alegerea noastra de a ceda comisionul agentiei dupa 8 luni de zile de cautat teren pentru acest vis a fost sprijinul pe care am putut sa-l oferim noi pana acum. Este unul din putinii oameni tineri care prin curajul si daruirea ei pot schimba ceva in aceasta tara.

 

Raluca Mihăilă

”Pentru ca doar iesind din noi, putem patrunde in universul celorlalti.  Si pentru ca doar dupa cutreierarea lumii din jurul nostru, putem sa > revenim in noi pentru a intelege ceea ce parea de nepatruns.  Grivita 53 este acel tip de demers cautator care faciliteaza debutul calatoriilor pentru cei care inca nu au facut primul pas, la fel cum poate > fi un bun ghid pentru cei impotmoliti sau aflati deja departe, in vria frumoaselor rascruci ale vietii”

 

Paul si Daniela Tane

„O picatura intr-un ocean, pentru o initiativa uriasa cat inima lumii! Care va deveni realitate, pt ca impreuna cu tine, Chris, credem cu totii in ea!”

 

Marius Pungaru

Florin Untesu

Irina Margareta Nistor

Carla Teaha

Alexandra Fasola

Alin State

Cabiria Morgenstern

Vlad Birzanu

Ionut Vasilescu

Marina Constantin 

Luca Rusu

Monica Munteanu

Mona Muscă

Iulian Bulai

Alex Tamcenco

Andrei David

Amelia Nicola

Corina Andrei

Daniel Tatar

Ion Maticiuc

Mirela M.

Roxana Butnaru

Laura Birceanu

Radu Budes

Cristian Buzoianu

Neguta Tuca

Daniel Niculae

Virtono Networks SRL

Alexandru Horhocea

Răzvan Vasilescu

Șerban Mihaela

Nicoleta Vartic

Elena Andreea Pohoață

Nicola Grecu 

Alexandru Goldgraber

George Dusu

Cristian Buzoianu

Crenguța Roșu

Adriana Salanti

Ștef Laura

Mihăilă Raluca

Oprea Irina

Badescu Livia Ecaterina

Borteanu Ela

Zarafescu Dan-Marius

Adrian Mihai

Salajanu Eugenia

Ramona Pavel

Asociatia Copiii Stelari

Călin Popescu

Marius Tudosie

Pană Ioana

Ladariu Cristina

Văduva Livia

Drăghici Florin

Andra Sonea

Ilie Mihaela

Ungureanu Liliana

Sanda Manu

Oana Maria Cajal

Andreea Marincescu

Șerban Matei

Ștefan Tarța

Alin Alexe

Dogaroiu Doina
Luca Cristina
Mihaela Leonte
Dicu Madalina
Popescu George
Sezonov Tane Daniela
Marius Pungaru
Mircea Mihail Catalin
Proca Tamara Ana
Vinatoru Emanuela
Agentia Pastel
Seghedi Alina
Albulescu Anca
Nicolae Ana Emilia
Frumosu Cosmina
Stoica Marius
Eva Elena Catalina
Calin Prodea
Bujor Dita
Stoica Marius
Bujor Mara
Marincescu Andreea
Munteanu Iuliana
Dragomirescu Mariana Mihaela
Munteanu Ruxandra
Strâmbenschi Alexandra Mădălina
Mândru Petru
Vais Miruna Letiția
Ovidiu Mihaita
Bacs Miklos
Simion Roxana
Nicoleta
Munteanu Ruxandra
Popa Ioana Mihai
Florentina Muteanu
Ciobotaru Marius
Vlad Alexandru
Tuca Daria
Guinea Dumitru Dorin
Liliana MacPhee
Serpescu Andreea
Voican Florin
Racoviceanu Ileana
Ionascu Maximilian
Atanasiu Radu
Barbu Raluca Florentina
Ionda Nicoleta
Manolache Mihaela
Miculescu Simona-Mirela
Babalic E. Mirela
Lamasz Andru
Iorgulescu Alexandra
Gonțea Daiana și Sorin
Pittis Anda & Florian
Chiriac Ilinca Theodora
Keminger Maria / Axioti Radu
Sarariu Constantin Grigore
Rotila Dorina
Roxana Colceag
Gelu Colceag
Ioana Colceag
Lavinia Toma
Strambenschi Alexandra Madalina
Strambenschi Mandru
Strambenschi Vais
Postelnicu Madalina
Dodu si Marina Balasoiu
Anghel Adrian
Gica Danes
Daniela Belinski
Constanta Muresan
Maria – Cristina Iordan
Gianina Giura
Manuela Nestor
Dascălu Constantin

Dascălu Ana
Dascălu Victor
Mirela Elena Clara
Ada Solomon
Dana Nae Popa
Răzvan Dumitrescu
Manuela Silică
Laura Iane
Victoria Donos
Andreea Niculcea
Andreea Oprea
Florența Mihai
Sandra Budis
Sandra Pralong
Adriana Lăzărescu
David Alexandru Măruță
Eva Maria Ioana Măruță
Andra Măruță
Cătălin Măruță
Veronica Achimi
ALINA DIMA
CIOFRÎNGEANU MIRUNA
CIULINET CARLA IULIANA
PAVALACHE-ILIE MARIELA
MIHAELA IONESCU
RALUCA ALEXANDRA MIHAI
DRAGOMAN SORIN DAN
LAURENTIU TEODOR MIHAI
MIHAELA VARTIC
TUDOR GABRIELA
CATALINA HIRCEAG
SORESCU IOAN
ABUR IOANA
DANIELA LIXANDRU
CONTES DIANA
DAN-MARIUS VOICILAS
VERONICA WAGNER
BUTUNOI MARIA LUMINITA
HORIA DOROFTEI
ALINA IVASC
SLOBODEANU RADU
VID LUCRETIA ELEONORA
FLOREA ADELAIDA
FILIP GABRIELA
SILVIA OSMAN
FLORENTINA POPA-BUICA
CARMEN GRIGOR
DINU SILVIA PUSA
DANA MARIA CURPEN
ANDREEA BLENCHE
MADALINA DICU
FLORENTINA PETCU
ILEANA ALEXANDRU
FLORIN VOICAN
NEGREI CAROLINA
LAURA HURMUZ
STOICA CORNELIA
MARIAN POPOVICI
TARABUTA OCTAVIAN
POPESCU DAN EMIL
ANCA SMARANDA MIHAI
DRAGHICI MIRCEA ALEXANDRU
ANDREI ODOVICIUC
MIHAELA STIRBETIU
S FILIP ENDRESEN
MURARIU VASILE
BALASA IRINA ALEXANDRA
SERBAN LIVIU
MARIA STEFANIA LIVANOV
CALIN MARIA
RADESCU RADU VIOREL
SIMONA MITU
RADU GORUNESCU
CRISTINA MIROESCU
PETER CLAUDIA
EMIL BANCIOIU
IORDACHE CATALIN
CRISTINA NEDA
DRAGOS DIBLA
NEGACEVSCHI MARIANA
ANDREI STANCU
ELENA DUMITRESCU
DOINA ANCA MUSATESCU
CATALIN DANDES
LUCRETIA CHECEC
DOINA M. MOTIU
MOTIU M DOINA
COMIATI LILIANA
VERNICA ANTONELA
DELIA DUSA
FELICIA BUSUIOC
ANA-MARIA CHIOREAN
CAMELIA ZIFCEAC
NISTOR CORNELIU
GIURGIU CIPRIAN DAN
POP GABRIELA
ROMAN DANIEL
TANASESCU ALEXANDRU
MITU NARCIS EDUARD
MOICEAN ANDREEA
ANA DELIA ARGINT
CRISTINA MIHAELA MOLDOVAN
BARBU MIHAELA
BUZULEAC MARIA
MIKLOS LEHEL
MARIA MNOIU
PATRICIU COSMATU
MIHAI SVASTA
IULIA LIDIA BLEOANCA
ZAHARIA IOANA
PAVAL IRINA
ANDREI-MIHAI NICOLAE
STEFAN SUERICA
ANDI COSMIN TOMESCU
NEDELCU FLORINA
CHICIU ALEXANDRU
ALEXANDRU VAIDA
DRGHICI MARIA STELUA
MIHAI MARIN
MIRCEA STEFAN PLOSCAR
CATALIN OLTEANU
ANA BOBINA
SALAJANU EUGENIA
ALINA MONDINI
FLAVIANA ROTARU
MIHAELA ZURZANUS
CARMRN TOMESCU
IORDAN ELENA
SORIN VOICULESCU
DIANA BITLAN
ANA GABRIELA LEMNARU
MOLDOVEAN CORNELIA
MIHAI NEACSU
BOGDAN GHEORGHE
MARIA CORNETTI
IONUT MARIN
ALINA NECSULESCU
FRATA SABRINA
AUREL COBIANU
MUTU VLADIMIR
IORDACHE ANTIM
PETRUTA CORNELIU
CODRES ADINA MIHAELA
DOBRE TANIA
STAN ELENA CARMEN
VASILICA LOMBARDI
IOTOVICI D-IULIA
DIANA LUIZA SIMION
RADUTA PETRESCU COSMIN
BUSURCA ILINCA
BUCA ARIE MARIUS CATALIN
STEFAN ROSANA
TIBERIU ROTARESCU
CRISTINA MIHAILESCU
RADU SIMION
HAHN IONELA MARIANA
LEON CRINA
AMALIA IORGOIU
MS. CORNELIA MAIER
LUCIAN GORNEA
CORNELIA DUMITRESCU
OVIDIU FIRICEL
LIVIA FERICEAN
LAVINIA MORARU
PANESCU FLORICICA
FRUNZA CORNELIU
VIOREL BOOVEANU
EFTIME IOAN
EMIL COSTICA
STELA MOGHINA
RALUCA RAZUSI
TAPUSA DARIA MARIA
ELENA TENEA
ZSOMBOR BUKFEYES-RAKOSSY
OVIDIU-CRISTINEL SERBANESCU
VLAD STOICESCU
IOANA SURDU
DANIEL MATEI
STANCIU TEODORA FLORENTINA
LILIANA ARDELEAN
SANDA SANTEIU
BUSAC ILEANA
ANCA-ROXANA DAICIULESCU
ROXANA EMA DREVE
MIHAELA DRAGUS
ANDREEA FUSA
PONORAN CARMEN
VALERIA CRISTIA
LAURENIU BOGDAN
DANIEL VOICU
SANDA ANDRONACHE
DRAGOS ONOFRASC
INDIRA PUF
ALEXANDRU MARIN
CRISTIAN GEORGE SOARE
TEODOR MACIU-POPESCU
THEODORESCU STEFAN
CRISAN ROBERTCRISAN
POPESCU NICOLAE VICTOR
CRISTIAN FEIER
LIDIA AXENTE
PEOPLE BAR
GVINDA CRISTINA
GABI ȘI ZENA
ROBERT ȘI ȘTEFAN
SILVERCRAFT
ALINA SCLIFOS
ALEXANDRU BEJAN
SINGUREL GEORGIANA
OPRIȘOR ELENA
PRIA MIRUNA
CRISTU LAURA-BEATRICEE
CRISTU ANDREEA MARIA
GHEORGHIU MARIA
ALINA VODĂ
RODICA NOVAC
DAN BARNA
TUDOR ȘI ALEXIA
COSTACHE AUREL-ION
RADOVICI THEODORA
ANA-MARIA DIMA
OTILIA DRĂGULESC
IONUȚ MOSCU
SABINA ȘTEFAN
ȘERBAN LIA
RADU DIMITRIU
ALEXANDRU PAUL DIMITRIU
MATEI CONSTANTIN DIMITRIU
J’INFO TOURS
ARKEDO
ELIZA UNGUREANU
ELENA STAN
OLGA COTEANU
DANIELA BRĂTESCU
DAN SUCIU
LAURA SUCIU
VICTOR MATEI STOIAN
IMRE-ANDREI REKETES
CONSTANTIN ELIZ-MARGARETA
CONSTANTIN DRAGOS
ASE-KARLA FIERĂSTRAU
ANDREI CONSTANTIN
ANDREI DENISA
RALUCA MIHĂILESCU
CRISTINA SIMIONESCU
PÎNZARU MARIA
CORNEL LAZĂR
GHEORGHIU ANDREI
MIHAELA CORNELIA STOICA
CAMELIA BUCUR
ANDREEA SIMONA GHENEA
TUDOR EFTIMIE
MIȘU PRUZSINSZKY
COSTACHE VASILE ȘI GABRIELA
IOANA LACRIȚEANU
ILEANA ȘI ANDREI
CODRUȚ COSMA
SIMONA FĂTU
ANDREI BORȚUN
CAMELIA STĂNESCU
IONIȚĂ ALEXANDRU VALENTIN
MILENA VONICA
MIHAI M RGULESCU
RĂȚĂ DIANA ANDREEA
RADULIAN MONICA
MARA CERUAT
STELIAN TĂNASE
POP MATEI ȘI ANA-MARIA
BATÎR MIRUNA-GEORGIANA
ALEXANDRU RUSU
VOLUM PLAN ARHITECT
ROMAN TUDOREL
MITROIU MARA NICOLE
ADRIANA NICOLAE
DRAGOȘ ȚÂNTĂREANU
SABINA ȚÂNTĂREANU
DOINA ȚÂNTĂREANU
ARIANNA NICOLAE
REBECCA NICOLAE
FLORENTINA ONEA
LAURA ONEA
SIMONA CRISTINA PETCU
DANIELA DINESCU
ANGELESCU DANA ELENA
MERAL OMER
POPA MARIA IULIANA
IONESCU IOANA LAURA
IONESCU DRAGOȘ
IONESCU NATALIS
BOGDAN GABRIEL
VÎLCU DANIELA MIHAELA
ZAHARIA VLADIMIR
MURARU STELIANA
MURARU GABI
COSTOREL GABRIELA
BAICU SOFIA
BAICU ALBERT
IRINA FORGO
OLIVIA DELFOUR
DIANA VĂDUVA
OVIDIU ȘERBAN
CLAUDIU FUIOREA
ALEXANDRA GOLEA
DACIANA PÎRVU
CRISTINA ȘI MICHAEL STAPELS
KARINA ȘI ADRIAN GHEORGHE
BUZOIANU CLARA ELISABETA
BUZOIANU ALINA IOANA
AB ZAR
ȘTEFANIA ȘI IULIA THEODORA PETRESCU
ELENA NICULAE
ALEXANDRU RIZA
ELVĂDEANU IRIS
ELVĂDEANU CĂLIN
ȚIPARU CLAUDIU
MIHAELA TULCEA
ADEONA SÎRBU
ALBERTO SÎRBU
MIRCEA POPOVICI
MIHAI DESPA
ANDREI ȘI ANA BULUMAC
LIRIADA
STOICA ANDREEA
STOICA MARGHILOMAN
MARINELA RUSET
ANDREEA STARCK
LUMINIȚA STEIA S RBU
CORNELIA NEAGU
CRISTINA PETRESCU
GABRIELA DANIELA BULACU
DANA MARIA DUMITRU
MĂDĂLIN RIZEAN
MARIA TIMBOC
MIHAI SORA
ANA MARIA DRAGOMIR
ANTONIA ROMAN
SORICA BARNA
ANCA IGNAT
NICOLAE LĂCĂTUȘU
MINERVA FRUNZETTI
MALINA PALADE
DANIELA MIHĂILĂ
SILVIA COLAC SI VICTOR COLAC
ZAINEA IULIANA
GEORGIAN MARCU
CROIOTORU MARIANA
CROITORU ION
CLAUDIA PADUREANU
SANDU ANTON
IOANA VELICU
DINU CONSTANTIN
RADU SIMONA ANDREEA
TĂNASE IOLANDA IULIANA
ANA RADU
ANGHEL DOINA
BEȘLIU RALUCA
ANCA MARINESCU
DRAGOMIRESCU RODICA
MANUELA CARMEN STOICESCU
MARIA DEREBEI ȘI ȘTEFAN MARGAȘ
CRISTINA ȘI BOGDAN NICULA
IOANA CRISTEA ȘI LUCAS
RALUCA LEONTE
ANDREEA ZARCU
JAN GLAS
IOANA MARIA BRATU
GIULIA DOBOȘ
MATEI GHYKA
ALECU GHYKA
TICULESCU DUMITRU
DUMITRICĂ CRISTINA
V.B.R. ȘI A.M.
TICULESCU CARMEN EUGENIA
PANAIT FILIP DARIAN
MARIN DUMITRU
IRINA PARIS
ANCA DEJESCU
DAN MORUZAM
ANTONESCU ADREEA NICOLETA
PAUL CRISTIAN
IACOB FAȘTINA
MARUCA BĂIASU
TENIE-RUNCEANU ANA-MARIA
ȘTEFAN DINCULESCU
MIRUNA TEODORA LĂZAROIU
CATALINA ȘI MIHNEA
ANDREEA SÎRBU-MAG
LASCU VIORICA
CRISTIAN DUMITRU
POPA ANDREI CRISTIAN
POPA IONUȚ CRISTIAN
MIHAI-ANDRU ANGHELIU
MARIN DUMITRU LUPU
LIA ȘI ION MĂRGESCU
ANA MARIA GRECEA
FAMILIA CHIȚAC
ANCA ȘI CONSTANTIN DINISCHIOTU
ILIE EFREMIE EKATERINA
ASOCIAȚIA ACADEMIA DE ALĂPTARE
MANOLESCU ȘTEFAN MIHAIL
BARBULESCU ELISABETA
ZEENAB FATIMA
EVA ȘI DAVID CIOREANU
GIURANIUC SERGIU
DIANA COLȚAN
TUDOR COLȚAN
LUCA RUSU
MARINA CONSTANTINESCU
ELI P
DIANA OCTAVIA NEDELCU
SMARANDA ELENA ENACHE
ANDREAS MANOLE
TEODOR SZOKOLY
EVA SPIRU
ALEXANDRA OPREA
DIANA UDREA
ALMA LASCU
DANA RUSU
LAURENȚIU MARIN
MARE MIHAELA
Pilecki Zoltan
Solomon Viorica
Stancescu Valentina
Pavlovici Loredana
Blaer Dana
Caraion Radu
Simionidis Mihaela
Dinescu Daniela
Vremes Alina
Suba Daianna Denisa
Hila Catalina
Coltan Diana
Ciurea Manuela
Ciurea Adriana
CONTEANU carmen
Sciotnic Luminita
patrascu dragos
Gabel Lidia
Gabel Lidia
Papuc Simona Bianca
Papuc Simona Bianca
Ruja Alexandru
Danes Elena
Gaina Paulina Ioana
Pilat Andreea Raluca
Pilat Andreea Raluca
Colan Iulia
Murgulet Marian
Cernat Mara
Andreea Preda
Oancea Alexandru
Mihalcea Simoiu Ina
Nichituș Marinela
Matei Alexandru Marcela
Urdea Cristina
Chiper Elodie
Dumitrescu Ioana
MELKONIAN Richard Vartan
Zamfir Vlad
Ioana Lacriteanu
Dudău Carmen Simona
Cuta Alina
Cristea Cristiana
Camilli Florentina Valentina
Pana Mihaela
Calmus Oana
Iancu Vladi
MANDACHE CARMEN IULIA
Loțcu Adi
Lacriteanu Ioana
Ghetla Elena Gabriela
Razvan Piticariu
Muresan Constanta
Sfîrlogea Alexandra
Opritescu Anna Melania
Ianculescu Octavian
Dana Andreea Bobocel
Bobocel Bobocel
Bobocel Dana
Ștefan Andreea Maria
Cristea Adriana Silvia Monica
Ela Sanda
Butnaru Irina Manuela
Butnaru Irina Manuela
Frunceac Stefana
Miihaela Parvulescu
Muresan Ioana
Neagu Simona
Raluca Teașcă
Dobos Iulia-Roxana
Buturoiu Monica
Buturoiu Monica
Iordache Elena
Rusu Stefania
Iordache Elena
Popa Ioana Andreea
Frangulea Cristina
Boroghina Sandra
Paul Andreescu
Trandafir Alina-Elena
Vara Oros Cristina
Iliescu Luminita
Iordache Alexandra
TRAILESCU ANA MARIA
Muntean Simona Gabriela
Aida Caefer
Radu Vlad
Dorina Coroama
Daniela Cruceru
IOLANDA FELICIA BELDIANU
Sorin Dumitrache
Bobocel Mihail
Ioana Hristescu
Cosmin Sabou
Eremia Octavian
Dorel Mocanu
Adina M. Berila
Nadia Grigore
Miruna Sandulescu
Teona Stavarachi
Matilda Soare
Adriana Hagea
CONSTANTIN VADUVA
Stefanut Dragomir
NOELA ELENA IONESCU
Lenta Adamosy
Stefan Theodorescu
Crina Balan
Mihaela Mercas
Victor Coman
Eugenia Dobrescu
Adel Duca
Alice Zamfir
Eugenia Dobrescu
Cristina Zarug
MIHAELA DRUMEA
Alice Zamfir
POGANGEANU FLORENTINA
Gabriela Boboc
CRISTINA PETRESCU
Marius Dan Avram
Marius Dan Avram
Marius Dan Avram
violeta iuoras
Marius Dan Avram
Branici Florin
Iovita Cristina
Mariana Micu
Lucia-Maria Tudor
Dominic Morega
Oana Mincan
Dominic Morega
Simona Gabriela Muntean
Andrei Motorga
Cristina Zarug
Alexandru Bita
Simona Petrache
Doina Vrublevschi
Alexandru Daniel Manea
Luciana Plopeanu
Alina Jitaru
Raluca Maria Neacsu
Andrada Luca
Eliza Roxana Havrici
Carmen Simona Dudău
Ioana Cristea
Ramona Todor
GABRIELA DANIELA BULACU
Robert Dorobantu
Corina Ștefania Dinu
Dana-Maria Dumitru
Madalin Rizan
Diana Deaconescu
Maria Țîmboc
Alis Patlageanu
ANCA CALUGARU
ANDREEA FINICHIU
Mirela Ionascu
Iulia-Roxana Dobos
Raluca Irofti
Mihaela Arsin
Georgescu Ilinca
Maria Stroia
Victoria Hatos
Bogdan Teofil Năstase
Catalina Trandafir
Raluca Florina Lupu
Silvana Rachieru
Raluca Munteanu
DOMINIC DEMBINSKI
Andreea Horvat Bera
Andreea Horvat Bera
Monica Ana Stoicescu
Gelu Kelmer
Robert Andronescu
Alina-Elena Trandafir
Andrei Sima
Ileana Stefanescu
Dragos Dordea
Dragoș Mihai Dordea
Elena Chitigoi
Radu Serban
Mercone Fardeau Violeta
Alina Constanta Horez
Niculae Ion
Victor Coman
Daniel Stoica
Mariana Dăscălache
Cosmin Bachnev
Ioana Mureșan
Cosmin Sabou
SRL SC MIRAL INSTAL COMPANY
Diana Irimia
Marina Grecu
SRL SC MIRAL INSTAL COMPANY
Daniel Stoica
Daniela ENESCU
Maria Crupa
Monica Cazan
Maria Crupa
Monica Cazan
Madalina Patachia
Silvia Purdea
Radu Deleanu
DOINA-CRISTIANA IORDACHE
SABINA CHLADNY
Viorica Salanță
Iulia Popovici
MIHAELA IONICA
MARIAN SAMOILA
Calin Chirtes
Marina Radulescu
Soare Matilda
Catalin Vitelaru
Csillag Janos
Cristina Nicolescu
Florina Irimia
razvan taras
Doina Dogaroiu
Bogdan Decusara
Hajnalka Ilyes
razvan taras
Florina Irimia
Csillag Janos
Luminita Stela Sirbu
Luminita Stela Sirbu
Adela Nimu
Mihai SORA
Bianca Pascaru
Niculae Scarlat
iulian negru
Cornelia Neagu
Cornelia Neagu
Ana-Maria Dragomir
Iulian Negru
Iulian Negru
Antonia Roman
Sorica Barna
Anca Ignat
Nicolae Lacatusu
MIHAI RAZVAN TRASNEA
Ovidiu Magargiu
Rodica Amelia Pârlea
Mihai Frunzeti
Malina Palade
HAGHEAC Olimpia Georgeta
Mihaela Mateescu
Ada Anghel
Pitigoi Sorina
Catalina Traila
Daniela – Mioara Mihăilă
Vasile Nenciu
Irina Petreanu
Irina Petreanu
Victor Colac
Iuliana Zainea
Mariana Alexii
Gabriela Mateescu
NECULAI RUSU
timea taras
Cosmin Alexandru
Sanda Santeiu
ioana ursache
Andreea Stanescu
Alexandra Cornea
Vlad George Saftoiu
Florin Nemtanu
Andra Mătușa
Dan Groza
Ovidiu Ivan
ANCA MUSCALU
Daniela Vitcu
Daniela Vitcu
Lău Crini
Laura Moldoveanu
Raluca Balan
Corina Știrbu
Ludovic Dudas
Raluca Vidan
DUMITRU IVAN
FLORIN DOMNEL GRAFU
Dana Cigan
CRISTIAN MIRON URITU
Isabella Cantemir
Stoica Marieta
Daniela Dragota
Arina Catalinoiu
Iulian Iancu
Cornelia Biclesanu
Simona Soldan
Iulia Pricop
Ruxandra Costache
Nicoleta Andrusca
Dana Sîrbu
Adriana Jivan
Daniel Avram
Alexandra Gighileanu
Alexia Victoria Maria Tabetu
Claudia Florida Costea
Nicoleta Sava
Tiberiu Paslaru
Cosmin Sabau
Cerasela Iordan
Andreea Diana Dobre
Victoria Goldenberg-Vaida
Violeta Dumitru
Florentina Petrea
Daniela Marincas
Violeta Dumitru
LAURA ENE
Augustin Marian Marincas
Cristina Visoiu
Laurentiu Emerik Arsenescu
Sorin Andrei Bota
Victor Kruzslicika
Maria Ana MANOLESCU
Roxana Ana Morosan
VLADIMIR CRISTUTIU
viorel doarna
Emanoil Voiculescu
Radu Voiculescu
Lucia Davitoiu
Daniela Bogdana Alexandrescu
Diana Simion
Diana Simion
cristiana rodica barbu
Liliana Oprisan
Costin Sabareanu
liviu radu boeriu
Florina Dragudin
claudiu teodorescu
Andreea Toma
Cornel Grigorut
Stefana Marican
Andreea Toma
Maria-Magdalena Stoicescu
Alexandru Luca
VLAD TEODORESCU
Viorica Stan
ELENA MORHAN
mircea zeta
Silviu Moica
Ana Rogoz
Rares Mihai Hodisan
Vlad-Alexandru Stoicescu
Vlad Stoicescu
Vlad Stoicescu
Vlad Stoicescu
Vlad Stoicescu
Vlad Stoicescu
Vlad Stoicescu
David-Mihai Schiopu
Mihaela Laza
Alexandru Istrate
Marian Toncea
Mihai Dinescu
Liana Pricop
Adina Murariu
Alessiah Vlad
LAURENTIU MIHAIL GEORGESCU
Alexandru Tanase
LAURENTIU MIHAIL GEORGESCU
Dan Penciu
Adina Ovedenie
Bogdan Bogodai
Ruxandra Gabudean
GETA & AUREL BERNAT
Ruxandra Gabudean
MARIANA – CRISTINA EFTIME
Andrada Comșa
Ioana Cristina Topirceanu
Silvia Magdalena Negoita-Costin
Laura Mindra
Rares Codrin Lache
Narcis Laza
Anca Dumitru
Olteanu Corina
Angelina Manta
Daniela Oprea
Mancas Dragos
Delia Slabu
Ana Maria Monica Stefan
Diana Mihaela Ursu
Miruna Moraru
Zina Andrei
Cristina Mauna
Razvan Vitelariu
Doina Guta
Adrian Guta
Meda Popa
Maria Guta
Natas Galche
Tudor-Nicolae Guta
Mihaela Ioana Suarasan
Simona Schitcu
Tudor Reu
Anca Stefanescu
VERGIL VASILE
Șofron Cristian
Rusăndica Ungureanu
Emanuel Florea
Viorel Cristian Duru
Irina Bădănace
Olivia Duta
Cristina Seceleanu
MIRANDA CAVILL
Denisa Stejeran
Denisa Stejeran
Arisa Slavu
Anca Persoiu
Angela Ursei
Emilia Nicolae
Deaconescu Anca
Elena Lalu
Cristina Vasile
Dianina Andrei
Oana Citoteanu
Iulia-Georgiana Nastasache
Elena Tenea
Luminita Popa
Radu Horhocia
Simona Stefanescu
Maria Popescu
Mihaela Pascu
Luminita Badea
Aurelia Guțuțui
Florentina Codrescu
Florentina Codrescu
Ana-Maria Marinescu
Andrei Munteanu
TEODORA ADRIANA JINGA
Miruna Coca-Cozma
Codrin Mircea Negoita
Adi Gabriel Dabu
Alexandru Antonescu
Vera Nitescu
Adina Tomsa
George Dan
Luciana Antofi
Delca Dorin
Delca Dorin
GABRIELA ILIESCU
Raluca Somoghi
Ana-Maria Tenie-Runceanu
Ela Burlacu
andrei roman
Elsner Mihaela
Georgiana-Violeta Grigore
Ana-Maria Radu
Silviu ion Neferu
Cosmim DUMA
Livia Stefan
Gabriel Musat
EMI MARINELA PREDA
Maria Pitorac
Catalina Sirghi
Daniela Oprea
Diaconescu Andrei
Cristina Magdalena Rizea
Florina Georgiana Mechenici
Marius Decebal Mazarache
Florina Georgiana Mechenici
Florian Brasoava
Niciev Roxana
ANCA HUTU
Lidia Bodea
Marius Ioan Sofron
Oana Mihaela Gherghina
Petronela Bulai
Narcisa Madalina Raducan
Constantin Nistor
Simona Sandu
Andreea Petre
Roxana Pavel
Cristian Ezri
VASILE LUPU
Cristian Ezri
Cristian Ezri
Irina Georgeta Serban
CUI 36405579 POD CREATIVE MEDIA SRL
Loredana Răcilă
Gellérd Derzsi
Andrei Stanus
Andreea Batiz
Zamfir Delia
Maria Marin
Ioana Petcu
Octavian Ianculescu
Maia Hurlui
Cristian Ezri
Alina Dima
Vargolici Stefan
Vargolici stefan
Dani Simion
Alexandra Manolea
Gabriela Serea
Cezar Alexuc
Calin-Ioan Nicoara
DELUTA CORFUS
Oana Dobre
George Eftimie
CATRINEL- ANCA PUPEZEANU
Daniel Bujenita
Ciprian Burlacu
Irina Calu
Daria Melania Pop
Luminita Stancu
BEATRICE FELICIA GORAN
FELICIA POPA
Elena Ingrid Ciora
Alexandru Istrate
Oana-Maria Serban
Dana-Alexandra Georgescu
Mihaela Gusita
Virginia Cioric
Andra Serban
Cristina Radu
Alexandra Andrei
Doina Brown
Dana Volosevici
Livia Georgescu
Radu Roman
Nicoleta Bulieris
Madalina Visan
Valentina Florea
Mihaela Frunza
Corina Nedelea
Nicoleta Belu
Ileana Petruţiu
Ioana Corina Urdea
Cristina Mihaela Mustatea
Liliana Valea
Maria Parpalita
Catalin Dobre
Musat Narcisa Olivia
Alina Tătaru
srl mov invest 2002
Andreea Maria Ion
Alina Grigorescu
Alexandra Enuc
claudiu sebastian MARIAN
Simina Leotescu
Ioana Bondrila
Corina Georgescu
Claudia Popa
Cecilia Kramer
Daniel Gheorghe
Bilent Veli
Alexandru-Octavian Gheorghe
Toacsen-Ponta Adriana
JENNIFFER CORRALES
Francesca Leonte
Mihaela Stanescu
Ana Antonie
Rodica silvia Ciovica
DANIELA ENESCU
Anamaria Bucaciuc
Raluca Lazarescu
MIHAELA BULIGA
Anca-Ionela Enasescu
Elisabeta Popescu
Alina Simona Demetrian
Irina Țîrdea
Dan Dumitru Ardeleanu
Arina Maria Ardeleanu
Daniela Ardeleanu
Marcel Ardeleanu
Alina Preda
Carmen Netejoru
Daniel Mihai Dinca
Delia Dinca
Giorgiana Astefanei
Bianca Larisa Padurean
Ioana Alexandra Tamas
Adelina Balan
Camelia Balazs
Andrei Rosu
Andrei Rosu
Carmen Silvia Gabor
Cristina Ciurlea
Ioan-Vladimir Vintu
Marina Tica
Mădălina Ignatov
Stefan Elena
Elena Duminică
Ioana-Maria Vilau
Cristina Gabriela Suiugan
Catalin Ungureanu
Georgeta Vilcu
Irina Luiza Baciu
Ramona Jatarel
razvan taras
SIMONA GHITA
Asociația Bine Pentru Oameni
Bogdan-Cristian Petracovici
Luminița Dana Bîrsan
Luminița Dana Bîrsan
Alexandru Olteanu
Mirela Nicolae
Theo Zainea
Carmen Bora
Serban Ramona Maria
Cristina Dragoman
Ruxandra Gabudean
Aima Pogaceanu
Andrei Lazarescu
Maria Cristina Hostiuc
Claudia Pascu
Paul Petrehus
Mihaela Botescu
Alina Micu
Ionela Luncanu
LAURA ENACHE
Dida Vasilca
Mara-Ilinca Prisecaru
Hannah-Maria Ionascu
Carmina Stancu
Mihaela Chirac
Teodora Gheorghita
Monica Olteanu
Roxana Bucur
Lucian GORNEA
Ana Stinghe
Zulfie-Meriem Cadil
Laurentiu Herta
ALEXANDRA TANEF
Lucian-Mihai Popa
Anca Catz
Anca Rarău
Luminita Serban
Daniela Buium
Irina Sisan
Romanescu Sandra
Sorina Georgescu
Atena Cosma
Mihaela Isaia
Liviu Vasile Ciobanu
Cornel ROȘU
Chiriac Florin
Elena Avram
Raluca si Oliviu Nica
denissa voicu
Thea Ilinca Velcu
Florin Cojocaru
Roxana Videscu
Alexandra Vlagali
Oana Alexandrov
Marilens Ion
Monica Badea
Carina Ioana David
Menotty Tudosie
Laura Moț
Daria Sonia Dobrinoiu
Sergiu Cazan
Simona Moisiuc
Daniel Sandu
Izabela Negoescu
Cristina Sanda Croitoru
Simona-Marcela Sandu
Maria Mosorescu
Simona-Marcela Sandu
Teodor Hirsu
Florin Chiper
Emilia Andrei
Marius Grigore
Silvia Nica
florentina zimica
Cristina Mauna
Madalina Coltescu
Dana Banisor
Valentina Podocea
Gabriela Sandu
Mihai Turbatu
Andreea Stanoiu
Cristina Simona Petric
Razvan-Marian Dimian
Girleanu Mihaela
Elena Bianca Dinea
Oana Ruse
Cristina Urdea
Cristina Ivan
Marius Cristian CONSTANTIN
Dana Tapu
Stanciu-Stanciulescu Claudia
Bruno Andresoiu
Mihaela Ivanov
MIHAELA IVANOV
Simina Lambrino
Cristian Ponor
Daniela Elena Avramescu
IOANA PATRICIA URSONIU
Catalin Teoharie
Ingrid Weber
Diana Obiziuc
Ghiugan Ionela
Simona Popescu
Simona Vasilache
Roxana Gheorghiu
Roxana Gheorghiu
Irina Cretu
Irinel Surdu
Stefan Jim Cojocaru
Irina Begu
Robert Andronescu
Andrei Bichescu
Iulia-Andreea Stoicescu
Cosmin Alexandru
Dinescu Andreea
Stoica Oana Andreea
Alexandru Catalin Mihai
Oana Ivancea
Vlad-Cristian Gherghel
Alina Pencea Matache
Cristina Mihaela Modirjac
Andreea Ioan
Cristian Martin
Anca-Maria Feroiu
Anca Maria Feroiu
Sinziana Ittu
Daniela Sora
Daniela Sora
ALEXANDRESCU CIPRIAN
Aura Giurcaneanu
Andreea Ciulei Ghioca
Sergiu Ranta
Alexandra Duica
Ana-Maria Ifteni
Corvin Nicolae
Carmen Mîndru
Olivian Breda
Carmen Trifu
Dan Bumbaru
Cristina Nan
Stefan Sorin Sirbu
ALINA CONSTANTINESCU
Ioana Gorodea
Andrei Popovici
Polixenia Barbu
Andreea Grosu
Gloria Gaitan
Claudiu Mihai Bogățan
Monica Lixandru
Ioana Paval
Didina Borca
Ana Maria Pricop
Mihaela Deleanu
Andrei Alin Nitu
Grorge Ghelcea
Mary Ghiorghe
George Gherase
Gheorghe Danila
Gheorghe Danila
Alexandru Borca
Postolache Patricia Theodora
Mihaela Cazangiu
Tamara Tapu
MARIAN DUMITRU
Elena Țînță
Aurora Tudosa
Ramona Anelise Tariuc
Sanda Santeiu
Daria – Adriana STUPARU
Daniela Raducanu
Bogdan Ciocoiu
Ana Maria Stoica
Carmen Elena Almasan
Elena Butnaru
Gheorghiu Raluca
Elena Cristina Bunea
Roxana Lapadat
Maria Adriana Albu
Sofia Maria Petcu
ILIE NEACȘU
Crisrian Demetrius Zaharia
Andra-Ioana Penteleiciuc
Diana Georgiana Năstase
Ciprian Louis Herta
Andreea Talmaciu
Miu Anne
Simona Pana
Carmen Pecingine
Carmen Cauni
Diana Pfaender
Anca Sucala
Eliza Coras
Pauna-Cristian Nic
Andrei David
Mihai David
Letitia Sburlan
Lidia Bocu
Monica Giura
ION MUSAT
Catalina Ioana Stroe
Carasopol Irina
Matei Florean
Diana si Matei Soare
Irinel Gheorghe
Simona Gabriela Vintila
Cosmina Bandui
Amelia Elena Negoi
Alina Lacatus
Nora Parlea
Bianca Vrajitoru
Oana Solomon
Magdalena Vrajitoru
Laura Antihe
Beatrice Georgiana Serban
Oana Curean
Silvana-Andreea Manoliu
ANCA GHEONEA
Marian Parlea
Teodora Irimia
Anton Monica
Catalina Berariu
MIHAELA ALINA IONESCU
Oana Doina Trușcă
Ovidiu Stanciulescu
Ludmila Lucia Mihailescu
Mihaela Paslaru
Ninca Maria
Alexandru Kalamar
Stelian Rosca
E. Diana Giol
Laura Breabăn
Diana Niculcea
Nadina Nicolici
Ioan Sorin Sacagiu
Daniela Catalina Dragoiu Dragoman
DORIN LUPU-CRISTIAN
Ilinca Maria Costea
Veronica Sorescu
Livia Harseu
Gabriela Maftei
Mihaela Gegea
Oana Paul
Irina Visa
Calin Visa
Ioana Voiculescu
Teodor Bogdan Popovici
Maria-Doina Schipor
RAZVAN OPRAN
Andrei Mihota
Iulia Nechita
Claudiu Ionescu
Dorel Serbanescu
Ana-Maria Muresan
Hasnas Aura
Zănoagă Marius
Ana-Maria Guduleasa
Gheorghe Vinatoru
Gheorghe Vinatoru
Oana Vera Negrut
Raluca Marinescu
Cipriana Pop
ANCA TEODORA BURCHEA
Andra Ionescu
Karina Lacraru
Camelia Tatiana Duta
Andreea-Natalia Cega
Miruna Sirbu
Ana Florescu
Costi Prica
SUZANA Apetroaiei
DANIELA SEMENESCU
Alina Dima
Nadia Comanici
VIOREL BULIGA
Anca Popescu
Noah Costea
Marilene Sorokin
lucia oana
culda mihaela
Adelina Dobra
LUCIAN-VASILE BUCATARIU
Larisa Buzoianu
Sorina Enache
Bogdan Radian
Leila Rosu
Florin Panaitescu
Alexandra Deris
Violeta Ancu
Denisa-Maria Sandu
Anton Spiridon
Marius Stoica
Doru COSMA
Gena Gurău
Liviu Preda
Iulia Radulescu
alin Bora
RALUCA COSMA
Monica Stoian
Dragomir Alexandru
Vlad-Mihail Nicu
Doru Ilies
Gabriel Nicolae Neagu
VLADIMIR CRISTUTIU
Loredana Ladunca
Iulian Mihail Ghinea
Claudiu Paraschiv
Cătălina Mincă
NICOLETA SIMONA MAUTA
Madalina Postelnicu
Florin Dobre
Clara Jilavu
Razvan Hurduc
Razvan Hurduc
Mirel Mihalachescu
Iuliana-Daniela Cotea
Florica Dijmarescu
Simona Tulbure
Cristian Marin
MIHAIL FEDOROVICI
Mihaela Popa
CARMEN CONTRAS
Sergiu – Ioan Mocan
Andreea – Maria Mocan
bandila roxana oana
Serban Alexandru Draghicescu
Andreea Batiz
Elena Sabina Archir
Mirela-Roxana Petrariu
Ladislau Borbandi
ALIN SIRBU
Corina Dragosin
Alexandra Enea
Adrian Preda
Heliana Iorga
George Cristian Tuță
Gabriel Moagar-Poladian
Oana-Maria Simion
ana maria iordan
Popa Rodica
Violeta Filipiuc
IRIS POPESCU
Ioana Stanescu
Florentina Tatiana Nitu
Iulian Valentin Cimbru
Delia Costescu
Angelica Iordan
Irina-Despina Dinu
ADINA MIHAELA CODRES
Aurelia Serban
RO 17915830 Carmens-Net srl
Teodora Elena Pletea
Daniela Lucia Hofnăr
Gafita Raluca
Roxana Teodorescu
Anamaria Sarariu
Valentina Poenaru
Andreia Dragan
Iuliana Victoria Cretu
Ciocoiu Adina
COSMINA GUSU
Antoneta Greu
Catalin Sebe
Cezar Dragomir
Adina Grigore
NELU STANCIU
Daniel Neacsu
CLAUDIU GHEORGHE CORPODEAN
Emilia Rugina
CALIN FLORIN TUDOR
Viorel Tataru
Zoltan Terner
CORNELIA DANES
Diana Sascau
Mertic Alexandru
Mihai Aura
Marilena Muresan
Ema Barbieru
Violeta Apetrei
Daria Adriana Brailescu
ANDREI TIBERIU COANDA
Tudor Horga
Marc Filip Stoica
Simona Popa
dragos neamu
Constantin Gheorghe
Laurentiu Micu
Rares Cosereanu
Daniela Cosereanu
Mihai Serbu
Valentin Nita
Andreea Dobre
Valentin Nita
Radu Diaconovici
Marian Enachescu
elena denisa iarovici
Marieta Baciu
Octavia-Elena STAN
Simona Tartacuta
Daniela Pețenchi
Dumitrache Minodora
Ruxandra-Ioana Metehoiu
Mihaela Muntean
Coca Rucsanda
Dorina Bodea
GABRIELA DOBRITA
Cristian Mihalache
Bogdan Tudor Goras
Nicolae Chivu
Raluca Andreia Burceag
adriana marin
Georgiana Ghergu
Codruța Dobrescu
Irina&Dan Stan
Gheorghe Silvestrovici
Irina Constantinescu
Elena Stefan
Ciprian Pirv
Dana Sirbu
Gabriela Anghel
Alin Sumurducan
Mihaela Tudor
Daniela Rus
Daniela Cătălina Drăgoiu-Dragoman
Adelina Sorina Mincu
Pantelimon Simona
Florin Tanasă
Marius Badoi
Amariei Corina
Camelia Pagila
TATIANA Ionescu
Diaconu Vasilica
Marius Cucos
Liliana Ghica
Sorin Draga
Valerian Ciubotaru
Cristina Gheorghe
Cristina Dragoman
Amariei Theodor
Virginia-Mihaela Pauna
MAGDALENA POPA
Daniela Fercalo
Constanta Zegrean
Roxana Lavinia Trifan
Marieta Carolina Florea
Petru Dan
Ana Manea
Alexandru Valentin Radulescu
LAURA FLOREA
Ligia Cristina Brădean
Irina Radulescu
Luminita Diaconescu
MARIA TUTURAS
Bianca Manea
Irina Bucurescu
Gratiela Oanta
leonard Nicolaina
Mihaela Alexandrescu
Anca Ioana Barbieru
Mihaela Musat-Parvulescu
cosmina belu
Mihaela-Rodica Pauna
Mariana Micu
Andra Jurj
Alina Răducu
AMALIA BADEA
Cornelia Maier
Mihalache Silviana
Constantin Coțofană
Ana-Maria Bogdan
Ramona Vali Bratu
Raluca Andreea Pilat
Doina Fleanță
Oana Bonda
Cristina Mihaela Modirjac
Gabriela Stoica
Roxana Lavinia Trifan
Camelia-Cristina Gogan
Ina Mihalcea Simoiu
Ionela Deca
Paul Savulescu
alexia gabor
ELENA LUMINITA CRETU
WIEDERMAN VIOLETA
Daniela-Aurora Radu
Rodica Tataru Marinescu
Laura Sirbu
MARIA STEFAN
GINA-VIOLETA COLEA
Mariela Iuliana Anca
Adela-Ștefania Buruzan
Ioana Vlădău-Babii
marion catana
Cristiana Balta
Magda Manea
Delia Gigi Andries
Mirela Nastase
Ana-Maria Truță
DANIELA PRICOPE
Adina Capatineanu
Anca Radovici
Perianu Andreea & Radu
Olimpia Marina
Simona Spătaru
Adrian Miu
Corina Stoiciu
Gabriela Margineanu
Diana Cealera
Gina Gabar
MARIA TIRON
Pop Emil Traian Andrei
Eric Ambrozie
Dan Grigoriu
ANA TĂNĂSESCU
Andreea Olteanu
IRINA ITEANU
Ana-Maria Olteanu
Larisa-Maria Biriescu
Elena Ionescu
Dana Stupar
Luminita Buzoianu
Cristian Bogdan Miclaus
Oana Novac
Dorina Barber
Florin Dinu
Andreea Gorun
Nicolae Ioan
Maria Cristina Sisu
Sorin Smărăndescu
Iulia Cristina Tudor
Daciana Tarasi
Ileana Oresti Ifandopol
Claudia Nistor
Ovidiu Lipsa
Maria Gorodea
Tatiana BENCHEA
Monica Turcanu
Mihnea Nedelcu
Catalina Berariu
Cezar Barbu
Vasile Moianu
Alexandra Neagoe
Anca Andrieș
Serban Teodorescu
MIHAELA STEFANESCU
Silvia-Luminita Iordache
Maria-Ioana Marin
Delia Teodora Rapsigan
Forina Serban
Elena Doina Ghena
VLADIMIR REVNIC
MARIANA BUTU
Mirela Elena Manea
Hotaranu Matei
Mirela CEBANU STEFANESCU
Mirela Delia Cebanu Stefanescu
EUGENIA VODA
NARCIS MATEIAS
LAURENTIU SLAVITA
Maria Chirila
Ionel Lucian Balan
Magdalena Vlad
Diana Sărac
catalina vintila
Cristian Popescu
Cristian Popescu
Ioan-Andrei Stoica
Adina Anca Luca
Cristina-Daniela Meclea
Cristina-Daniela Meclea
Zamfira Rusu
Tudor Lavric
Dana Grasso
Elena Ghituleasa
Mircea Plutis
Florin Ghioca
Geanina-Madalina Alexe
Roxana Gunatilake
Wagner Ramona
Sorina Enciu
Maria Denisa Enciu
Ionela Ion
Cristina Balaban
Andrei Rosz
Catalin Marius Grigore
Raluca Popa
Anca Baciu
Cristina Boitan
Emeric Pongor
Adrian Ardelean
Delia Dimian
Doina Blag
Leon Gheorghe
Nicoleta Anton
CARMEN MARINACHE
Ilie Anca
Malin-Iulian Stefanescu
Laura Corneanu
Postelnicu George
Laura Corneanu
Arcadie-Traian Tomiuc
Grigorescu Maria
Valentin Herea
Marius Beceanu
Andrei Pirvulescu
Laurentiu Popa
Irina Cornelia Stanciu
Simona Manolache
Andreia Alexa
Silvia Uscov
Cosmin Negrila
Alina Epîngeac
Maria Isabela Pasol
Bogdan Nicolae Ion tudose
Gabriela Gîgiu
MARIANA POMIRLEANU
MARINELA RUSET
Cranganu Sorina Ioana
Georgiana Cosneanu
Madalina Dragos
Hortensia Mihăilescu
Mihaela Stoica
Simona Bianca Papuc
Vlasceanu Mihaela
Andra Tanase
Elena Tulei
MIRCEA DOROFTEI
Anita Iulia Raba
ANDREEA DANIELA PETCU
ANDREEA DANIELA PETCU
Ruxandra Sfeatcu
Alina Țârcoman-Ochea
Oana Maria Lazar
Alina Constantin
Mihaela Stoica
Luciana Galatanu
Catalin Manolache
Marina Ciochina
Daniel Vasile Balaban
Daniela Fiat
Alexandru Ionescu
Petruța Rambu
Daniela Olteanu
Petru Bordei
RUXANDRA ROGOSCA
CLAUDIA MARIA OSAN
LUCIA DRAGHIA
Horia Alexander Enciu
Mariana Micu
Andreea Ghiocel
Oana Luca
George Stanescu
Briana Iacob
Iulia Bucurenciu
Monica Boboacă
Valeriu Bădilă
Mirela Cebanu Stefanescu
Caefer Aida
Alexandra Szekeres
Serge Alexander Niko Rosca
Diana Szucs
Marian si Elena Popescu
William Wollen
Florentin Manea
Gina David
Radu-Alexandru Simionescu
Adelina Coman
Gabriela Sandu
Silvia Draghici
Cristina Boitan
Violeta Măceșaru
Alina Maria Ivan
Alma Lustig
Laura Ivan
SORINA OANCEA
Radu-Alexandru Șerban
Iulia Serban
Dana Manoli
Eric Ambrozie
Diana Maria Grigoras
Carmen Patrascu
Octavian Colici
Remus Radulescu
Paul Nica
SORIN GEORGE STOICESCU
Dumitru Padureanu
Mara Asanache
Doru Ilies
Vera Făgădaru
Dorel Tigau
Cosmin Teodor Pană
Florentina Daniela Bud
Dorin Iordache
Sandu Adrian
Gabriel Grigoras
Mioara Pitut
Catalina Comanescu
Mihaela Scradeanu
Maricel Cristea
Dan Dragomir
Nadia Butnaru
Simona Popa
Oana Simion
Ștefana Dobjanschi
Matei VISNIEC
Andra Iulia VISNIEC
Viorel NITU
MARIANA PETRESCU
Carmen Mihaiu
Cristina Stoian
Eduard Stefan Patru
Cristina Tusinean
Mihaela Matei
Cristi Niță
Niță Cristi
marius badea
Adriana Ghita
George Cristian Paltineanu
Andreea Popa
Radiana GURA
Claudiu GURA
ŞTEFAN – ALEXANDRU IOŢOVICI
COSMIN – MARIN IOŢOVICI
Roxana Baias
Silvia Dumitrascu
Adelina Dobra
Laura Petraru
Georgiana-Marinela Chevereşan
Alina Tomi
Andrei Octavian Torok
Mihai Cristian Fetcu
Bianca Fouineau-Varga
Melinda Puskás
Melinda Puskás
Ioana Enescu
Valerica Chirciu
ANDREEA VAIDESCU
Iamandi Clara
Sanda Daniela Vladescu
Ioana Bobei
Cristian Iulian BURNUZ
Cristian BURNUZ
Mircea Moldovan
Nicoleta Ancuta
ANNA-MARIA KIRKOSA
Dana Badea
Suzan Otay
RODICA RACEAN
liviu mihail stanescu
Raluca-Maria Juganaru
Tudor-Stefan Alexandrescu
Mihai-Cosmin Alexandrescu
Ileana Petrică
Cristina Duica
Angelica Mihail
CATALIN PAVEL MOVILA
Mihai Duica
Tudor Duica
Ambrinoc Lucian
STELIAN MINCĂ
Adrian Guță
Mihaela Tache
Marian – Nicusor Nicorici
Cezarina Mîndru
Marta Giosia
Călin, Carmen, Dragos ILE
Denisa Gabriela Pais
Violeta Pais
Quentin Mcgaw
Ilie Dumitrescu
Miruna Berescu
Igrid Micu – Berescu
Dana Predescu
Cerc RI, FSPUB
Foști și actuali studenți, FSPUB
12 prieteni ai teatrului (1)
12 prieteni ai teatrului (2)
Cărucerii
Ildiko
Mari, Alex și Florin D.
Covrigu’ de la metrou
Adrian Bunea + FD
Doina Guta
Irina Elena Petcu
Manuela Muresan
Raluca Mateiu
Jenica Dumitrascu
Marcel Circiumaru
Jenica Dumitrascu
Catalin Tudor Rata
Andronache Mihaela
Mihaela Laza
Catalin Nastase
Maria Bozga
Anda Belciu
Alec Musat
Razvan Ionut Zgondea
Andreea-Cristina Mitu
Irina Gorzo
Mircea Anton
Madalina Timotin
Simona Bianca Papuc
Ana-Cosmina Popescu
Stoicu-Tivadar Lacramioara
Cristina Pentiuc
Anamaria Stanescu
„Euro Est” Fundatia de Tineret
Cristina-Maria Ivan
Anamaria Stanescu
CURIOȘII CREATIVI & CONSUELA COLȚAN
Doamna A
Bogdan Adrian
Matei Damian
Cătălin Dumitru
Andrei Baciu
Adrian Bold
Horia Tomescu
Veronica Aman
Andreea Ungureanu
Razvan Testa
Sorin Vlădescu
Maria Crăciun
Diana si Mihai – stampile-trodat.ro
Constantin Coman
Alexandru si Raluca Coman
Stefan Coman
Ana Coman
Elena Coman
Stelian Bujduveanu
Adrian Bold
Matei Damian
Horia Tomescu
Catalin Dumitru
Răzvan Săndulescu
Elena Daniela Marin
Curca Daniela
Curca stefan
Curca Raluca
Chiru Iuliana
Garoseanu Ecaterina
Curca Aurelian
Ioana Bogățan
Nicu Alifantis
Ioan Cristescu
Sragher Peter
Ana Gabriela Atanasiu
Matei Varachiu
Elena Danes
Cătălin Rață
Silvia Radu
Gigel Doru Avram
Monica Manea
Asociatia Aliati pentru Dezvoltare Durabila
David-Andrei Ciripoiu
Daniela Pantelimon
Luiza Turineac – Dumitrescu
Dan Borteanu
Adriana Sorete Arbore
Cristina-Maria Ivan
Angel Ilovan
Ion Rudeanu
Iuliana Cornelia Eugenia Sarbu
Simona Marin
Maria Anghel
Laura Ion
Carmen Virginia Coman
Teodora Maracine
Albertina Neaca
Ionut Dogaru
Raluca Marinescu
Sorin Alexandru Cristescu
Simona Elvira Dunăreanu
Vlad Moldovan
Camelia Teau
Bogdan Barbu
Marica Sofia
Monoranu Alexandra
Andra Cucu
Ioana-Codrina Simionescu
Daria Manache
Mihaela Matei
Andreea-Costina Marineata
Raluca Vasilescu
Simona Andrei
Magdalena Möller
Alexandra Tautu
Diana Chilaridis
Razvan Chirobocea
Marius Stoica
Tudor Cristina
Baisan Cristina-Elena
Elena Dorina Bahaciu
Andrei Stanciu
Anca Popa
Florentina Panciu
Ionut Calin Vraciu
Brindusa Ghimbovshi
Mircea Ciocaltei
Ana Maria Bogdan
Florela Buliga
Alina Balaciu
Georgiana Florea
Paun Dumitru Vlad
Alexandra Bortas
Stefan Opreanu
Andrei Bijutescu
Grădinariu Petru
Doina Grigorr
Julien Zidaru
Monica Neumorni
Iuliana Iacob
Adela Cordus
Alexandru Duma
Monica Neumorni
Dragomir Margineanu
Miruna Moldovan
Ileana Chirita
Lavinia Grama
Otilia Calugareanu
Dragomirescu Ileana
Dragomir Miruna
Danut Marius Neacsu
Nina Brumusila
Catalin Dumitru
Silviu Călin Bunea
Claudia Postelnicescu
Raluca Andreea Pilat
Elena Daniela Marin
Ioan Alexandru Vlas
Andreea Deca
Adrian Barbu
Radu Fenyo
Mihai NIȚUICĂ
Alin Iulian Sterian
Oana Andreea Olariu
Teodor Udroiu
Romulus-Andrei Romaniuc
Cătălina Petronela Murariu
Mircea Stefan Nicolescu
Andreia-Ileana Murgu
Anca Hortansa Crăciun
Camelia Săvoiu
Veronica Ungureanu
Rodion Tîrsînă
Consulting Roots
Stefania Sima
Raluca Oprea
Mara Mihai
Delia Costescu
Apostol Gheorghe
Elena Marin
Ana Mary Baleanu
Simona Gherasim
Remus Vulpescu
Rares Pirvu
Dan Borteanu
Dorin Petru Draghici
Diana Dumitrascu
Oana-Maria Cristescu
Bianca Spermezan
Iulia Sîmbotelecan
Ioana Alexandra Mojoiu
Ionescu Daniel
Adriana Sorete arbore
Nicoleta Craciunoiu
Sîmbotelecan Iulia
Morojoiu Ioana
Dan Mocanu
Mihaela Paun
Tompa Gabor
Tekla Tordai
Sara Tompa
Abel Tompa
Eszter Tompa
Homescu Claudiu Alin
Mihaela Bîrzilă
Bogdan Șerban
Cristian China Birta
Berceanu Dana
Andreea Grancea
Ioan-Flavius Stanca
Andrei-Florin Ciobanu
Cristina Ezaru
Anca Iordache
Alexandra Elena Putinelu
Leucia Pitigoi Oltean
Costel Sebastian Manta
sever grecu
David Daniel
Cristina Calota
Barbu Delia
Diana Szucs
Madalina-Gabriela Ghiata
Ana-Maria Matei
MARIA SIMONA BÂRCĂ
Maya Bombos
Gabriela Lazăr
Razvan Timofte
Simona Stegaroiu
Simona Stegaroiu
Claudiu Alexandru Inache
andreea barbu
Daniel David
DANIELA ENESCU
Nicoleta Napau
Alexandru Grosu
Gabriela Sandu
Andreea Ungureanu
Damaschin Corina
Sebastian-Andrei Stangu
Adelina Dobra
Crisan Albu
Gabriela Almasanu
Violeta Mercone Fardeau
Alex Drăgan
Vladimir Barbu
ADRIANA NICOLESCU
Valentina Turturea
Suteu Laurentiu
Gabriela Sandu
Gabriel Ghiță
Cosmina Besliu
Cristina Nica
Sonia Andrada Marcu
VLADIMIR GRIGOROV
Neli Santeiu
Mihaela Stefania Diaconu
RUXANDRA-MARIA STEFANESCU
Christine Serafim
Bogdan Voiculescu
Cristina Vaduva
Octavian Golic
Alina Somodi
Claudius-Vilhem Stoian
JULIETA ION
Laura Gal
Janet Popescu
Ximena Cilibiu
Loredana Lupșa
Alexandru Dorin Moise
Maria Simion
Laurențiu Nicolescu
CATALIN URSU
Claudia Iliescu
Barbu Adrian
Diana Pagila
Roxana Iamandache
ELENA-MARIA CHIRIȚĂ
Raluca Acheaua
Andreea-Oana Costache
Elena Ramona Botez
Beatrice Ciulin Ionescu
Beatrice Ciulin ionescu
Hortensia-Valeria Stoian
Salomia Iuonas
Claudia Brandus
Constantin Ceauși
Cristina Tomescu
Raul Ciuciu
Madalin Guruianu
Corina Velicu
Claudiu Paunescu
MIHAI DINU
ANGELA-CARMEN FILOTI
Bogdan Diaconescu
Mihai Barbalata
OANA FLOAREA
Ploestean Adriana
Ana Sîmpetru
Irina Ciocan
Horia Mihai Tenea
Denisa Ionescu
Carmen Grigor
Stelian Vara Oros
Cristina Sarpe
Matei Dana
Custură Ion
Alina Andrei
Custură Ion
Laurentiu Constantin Lipan
Mihaela Sandu
Bogdan George Boasca
Bianca Cristina Iepure
Rodica Giurescu
Cosmin Fosti
Mihaela Chiripuci
Vladimir Toncea
MIhail Adrian Nicolae
Florin Voican
Stefan Bezman
Sorina Marin
Mihaela Ionescu
Lucian Ristea
Florentin Licurici
CRISTIAN PAU
Margareta Draghici
DANIEL GIUGLAN
Irina Caplescu
Paul Lungeanu
Adrian-Stefan Ungureanu
vieru anisoara
Ovidiu Herta
Dorina Ursente
Dana Anca Florea
Muica Ana
Corina Peneș
Mihai Cruceanu
Ariana Laza
Mihai Serban
Gheorghiță Scorțanu
Dan Victor Stroe
Gabriela Dan Hariton
Mircea Dan Hariton
Serban Manica
Anda Tabacaru
Radu Nica
Tudor Andrei Popescu
Andrei Nicu
Anca Georgescu
Ana-Maria Silion
Laura Gunesch
Loredana-Maria Cioboată
Lemeni Dan
Angelica Margarit
Pompiliu Hurmuz
Angelica Margarit
Radu Nicolae
Viorel STAN
Andrei Baican
Adriana Morosan
Mihaela Alexandra Ilie
Sorin Rotariu
Madalina Avram
Elena Danes
Ovidiu Cernea
Florina Niculae
Viorica Stancu
Constanța FILIP
Iulia Radulescu
Mihaela Florentina Vilau
Andrei Goșu
Laurențiu GÎRBĂ
Micu Daniel Sandu
Adina Radu
Dina Litzica
Antoneta Roman
Vasile Nedelcu
Iordache Dospinescu
ECATERINA BUCATARU
Ana Otlacan
Elena-Lilica Șit
Dimitrie Otlacan
Otilia oana Otlacan
Rodica Stoicovici
Roberto Iosupescu
MIHAIL NICOLAE STAFIDA
ELENA STAFIDA
Cosmina Murgulescu
Stefania Iuliana Anghelescu
Elena Lucica Messel
SILVIA BOTEZ
DAN BOTEZ
alina anca balaciu
RADU CEVDARIE
LUANA LUTE
IVAN ȘTEFAN
IVAN CRISTINA
IVAN MARIAN
IONELA NĂSTASE
ADI HĂDEAN
MARIAN VOICU
ADRIAN BUCUR
XIMENA CILIBIU
CĂTĂLIN DUMITRU
LA CINĂ
DINCOLO DE ALB ȘI NEGRU
SCENA DESCHISĂ
REPUBLICA
LUHAN IOANA CRISTINA

Nicoleta Mezei
Paula Rus
Victor Fagaraseanu
Dana Lemnaru
Doinita Constantinescu
Marius Dumitascu
Maria Tataru
Ion Udrea
Aurelia Mihai
Ionuț Ardeleanu
Dan Stefan
Mugur Tolici
Nevenca Doca
Bogdan Anton Ionescu
Lucian Balazs
Maria Bode
Cristina Sindile
Gabriel Stoicescu
Adelina Stanciu
Raluca Morcov
Alina Gamauf
Lucian Butnaru
Daniel Mischie
Anca Bancu
Mihaela Anca
Mihai Busuioc
Simona Popovici
Mihaela Sferdian
Alina Florea
Ruxandra Bandila
Irina Mincinopschi
Dan Puiu
Andreea Ion
Codrut Nicolau
Monca Neumorni
Cristina Banciu
Arina Gholmieh
Catalina Neacsu
Delia Sofonea
Oana Grigoriu
Irina Minzala
Cristina Genescu
Bogdan Ion
Vicky Magearu
Gratiela Popescu
Calin Vaduva
Mirela Enciu
Monica Orha
Victor Racariu
Elisabeta Moraru
Alina Genes
Cristina Calota
Bogdan Buca
Iuliana Stan
Emil Tint
Ramona Puia
Gabriel Matauan
Paul Cuza Druc
Mirela Vasile
Carmen Imbarus
Paula Butmaloiu
Mihaela Ionescu
Simona Podgoreanu
Mihaela Filimon
Andreea Blenche
Elena Manda
Ioana Bazavan
Simona Melnic
Ileana Alexandru
Mihai Spulber
Madalina Bacanu
Rodica Rapcea
Delia Chiricescu
Bogdan Putinica
Ioana Crisan
Cosmin Ancuta
Alina Vesca
Viorica Pacurar
Dana Diaconu
Cecilia Radu
Iulia Chapuis
Razvan Ciocarlan
Radu Mavrodin
Andreea Pătrașcu
Diana Misa
Mirela Iordan
Dana Grigoras
Simona Albulescu
Marius Ciurariu
Cristian Sporis
Fady Chreih
Daniel Gross
Georgeta Elisei
Alin Ioanes
Smarandita Schnel
Irina Stoian
Adina Igrisan
Maria Badici
Cristina Mancas
Anca Tudorache
Zenaida Cremeneanu
Petru Ruset
Mihai Boboc
Bibiana Constantin
Fanel Tronaru
Mihaela Constantinescu
Alin Serban
Anca Marin
Beatrice Otomega
Corina Tiu
Magda Cuciurean
Alina Elena Robescu
Norica Matar
Elena Pap
Anca Dogaru
Alina Alecu
Horia Boian
Marinela Bisocianu
Andrei Goșu
Claudiu Pândaru
Florin Negruțiu
Ionela Năstase
Adi Hădean
Thomas Willhammer
Marc Willhammer
Adrian NICULESCU
Cristina Gutman
Florica Dimitrescu-Niculescu
Alexandra Niculae
Dan Romalo
Mitica Fătu
Manuela Fătu
Alina Şuerică Fătu
Ștefan Şuerică
Mărioara Ene
Sacha Dragic
Augusta Dragic
Andreea Paul
Sandra Paul
Cristian Paul
Wargha Enayati
Radu Octavian
Ali Madadi
Mirela Retegan
Investimental
Romcontrol SA
INACO
Tamara Palea( Mamu)
Salajan Radu
Tudor Achim
Valentina Vesler
Vișan Bogdan

Vișan Ioana
Georgescu Vlad
Predescu Laura

Catalin Daniel Voicu
Sanda Andronache
Indira Agatha Puf
Dragos Onofrasc
Marin Alexandru
Ponoran Carmen
Stefan Theodorescu
Teodor Nicolae Maciu Popescu
NICOLAE VICTOR POPESCU
Simona Popescu
Iulian Crișan
Cristian Feier
Axente Sofia Elena
The Owl Cocktail House
Cristina Gvinda
Razvan Ditescu
Andrei Miller
Sebastian Ferecus
Alina Guminski
Silvia Lazar
Ilinca Martin
Madalina Mantu
Irina Paris
Ilinca Georgescu
Dumuitrescu Liliana
Ionela-Cristina Ciurez
Andra Ioana Horcea-Milcu
Elisabeta Pop
Albert Ionut Cristea
Voicu Liviu Costin
Andronache Catrina
Elena Onofrasc
Ponoran Mihai
Eva Theodorescu
Bucharest Playhouse
Cristian soare
Denisa Balu
Feier Serin
Cotfasă Ioan
Axente Traian Aurelian
Axente Lidia
Andreea Susu
Monica Ciurea
Teofora Miller
Ioana Monica
Lazar Silvia
Lazar Cornelia
Vlad Martin
Anca Hăbeanu
Alina Andrei
Nadia Georgescu
Biga Ramona
Dr.Amedeia Nita
Psiholog Emilia Cocis
Ovidiu Stefan Dumitrescu
Adrian Horcea-Milcu
Cristea Geanina Madalina
Vlad Batala

Catalina Bocai
FLORINA CHICULIȚĂ
ALEXANDRU CHICULIȚĂ
ANDREI CHICULIȚĂ
NICOLETA TEODORESCU
ALIS ELENA SIMA
ILIEȘ DANIELA CAMELIA
FLORIAN CĂRTUȚĂ
OFELIA POPII

CIPRIAN SCURTEA
SOFIA LUNA SCURTEA