Festivalul Ouălor de Paste

Festivalul Ouălor de Paște este un eveniment caritabil anual care își propune să susțină construcția de spații culturale și diverse acțiuni din zona industriilor creative.

Festivalul Ouălor de Paste

festivalul oualor de paste visual

Festivalul Ouălor de Paște este un eveniment caritabil anual care își propune să susțină construcția de spații culturale și diverse acțiuni din zona industriilor creative.

Festivalul Ouălor de Paște susține Grivita53

Anul acesta Chris Simion – Mercurian vine cu o inițiativă unică în industria culturală – organizarea unui eveniment menit să strângă fonduri pentru ideile inedite din zona independentă a industriilor creative.

15 personalități importante ale artei, sportului, muzicii, teatrului ori altor industrii creative s-au alăturat cauzei și au acceptat provocarea de a crea câte un ou cu înălțimea de 2 m, diametrul de 1.65 m, construite din poliester armat și fibră de sticlă.

Valoarea fiecărei lucrari este de 5.000 Euro. Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi donate pentru începerea construcției teatrului „Grivița 53”. Evenimentul își propune ca în fiecare an să se alăture unui cauze culturale.

Până acum și-au anunțat intenția fermă de a achiziționa câte un ou decorat următoarele companii și persoane private: Teilor, Alpha Bank, Editura Trei, Camelia Șucu, Globalworth, Dan Urse si Asociatii, Lowe Group, AFI Europe, Immofinanz, CBRE, CA Immo, Valeria & Steven van Groningen și Leroy Merlin, care este și partenerul principal al evenimentului.  

Deschiderea campaniei a avut loc pe 17 aprilie, la Fratelli Lounge & Club. Ouale urmeaza sa fie expuse public pana la sfarsitul lunii Mai in diferite spatii din Bucuresti. Prima expozitie temporara este in AFI COTROCENI 22 aprilie – 9 mai in galeriile comerciale de la parter pe Sunset Boulevard, Oxford Street si Champs-Elysses.

Festivalul Ouălor de Paște este creat și organizat de Fundatia Calea Grivitei.

Ouăle Grivița 53

Oana Pellea

Oana Pellea & Mirela Trăistaru

Alex Găvan

Adina Mastalier

Valeria Van Groningen

Chris Simion-Mercurian

Horațiu Mălăele

Cristi Farcaș

Maia Morgenstern

Cabiria Morgenstern

Alexandru Tomescu

Ana Munteanu

Ivan Patzaichin

Marius Burhan

Francisc Chiuariu

Cristian Mungiu

Dalina Badescu

Dan Perjovschi & Band of Illustrators: Sorina Vazelina, Tuan Nini, Laurie Mouret, Irina Iliescu, Alexandru Ciubotariu (Pisica Pătrată), Ramona Chirica

Mirela Trăistaru

Iuliana Vîlsan

Marius Manole  & Mirela Trăistaru

Vasile Murivale

Mihai Dobrovolschi

Vlad Fodor

Gheorghe Fikl

Mihaela Geoană si Fundația Renașterea

Work in progress. Concept: Alexandra Nechita

Mihai Popescu

Work in progress

Oameni care au facut posibila deschiderea campaniei Ouă Pentru Grivița 53

Andreea Mihai, Adina Burchinoiu, Veronica Savanciuc, Razvan Dobre, Mihaela Geoana, Camelia Sucu, Cristi Enache, Andrei David, Dana Rusu, Alexandru Sinca, Carla Teaha, Adrian Popescu, Sorin Enache, Ana Maria Tuica, Anca Mireanu, Ion Margarit, Ioana Anca, Dumitru Tanase, Adriana Mitu si Victor Ciuperca de la Liliac, Marta Usurelu, Raluca Michailov, Marian Iacob de la Hardex, Andrei Costev de la Aquatec si Fratelli Lounge & Club: Mihai si Liviu Popescu, Dani Caramihai, Stefan Aniculaiesei

Realizat cu sprijinul

LM_logo_principal-sans-signature-mono-blanc-RVB

Partener Media

logo-guerilla
D24_logo_CMYK-pt-fundal-inchis
logo_hotnews

Partener Video

1

Sponsori

fratelli-social-club-logo
Liliac_Logo_TheWineofTransylvania_Negative