Ne adresăm tuturor iubitorilor de teatru, tutror acelora care consideră cultura o prioritate socială importantă.

Vă invităm să susțineți proiectul Asociaţiei Culturale „Griviţa 53” pentru construirea, de la zero, a primului teatru independent, în București, dupa 71 de ani. Initiativa ii apartine regizoarei Chris Simion-Mercurian care a vandut casa bunicii sale pentru a achizitiona terenul.

Bugetul necesar pentru construirea teatrului este de 1.000.000 de euro. Perioda realizării proiectului este de 3 ani. Primul an este dedicat strângerii de fonduri, urmatorii doi ani pentru constructie.

Maratonul Bucureștiului sprijină acest proiect și, tocmai de aceea am organizat doua echipe de alergători, pe o distanță de 10 km, care să susțină cauza „Griviţa 53 – Primul teatru construit împreună”. Din echipa 1, fac parte: Valeria Răcilă van Groningen, Chris Simion-Mercurian, Tiberiu Mercurian, Alex Găvan. Din echipa 2 fac parte: Claudiu Bleonț, Mihai Covaliu, Laura Badea, Anca Precup.

Așa, salutăm și susținem ideea lui Chris Simion-Mercurian, care a înfiinţat “Asociaţia Culturală Griviţa 53”, nu doar pentru a construi un teatru, ci pentru a construi o comunitate, un spirit al responsabilităţii faţă de cultură, un spaţiu artistic nou, în care să se dezvolte un repertoriu cultural pe care Bucureştiul nu îl are. Detalii despre proiect, gasiti pe https://www.grivita53.ro/ povestea/.

Pentru ca această poveste să devină realitate, apelez la toți iubitorii de sport și cultură.

Dacă, fiecare dintre noi, ar sprijini initiativa cu cel puțin 100 lei, impreuna am da viață proiectului G53.

Doneaza caramida ta in contul RO86RZBR0000060019288653, banca Raiffeissen Bank sau direct pe site-ul www.grivita53.ro

Numele tau va aparea in foaierul teatrului, inscriptionat, alaturi de toti cei care au crezut in acest demers: TO BUIlD OR NOT TO BE.
Va mulțumim!