Proiectul arhitectural Grivita53

Suntem cu un pas mai aproape de începerea construcției Grivita53. Conceptul general, proiectul de structură și cele de arhitectură și instalații sunt acum finalizate.

Află toate detaliile despre întreaga echipă din spatele proiectului și contribuția ei la construirea primului teatru din București după 73 de ani.

Reprezentații anulate

Din cauza epidemiei reprezentatiile cu “Dragostea dureaza 3 ani” din 16 si 29 martie se amana pentru date ulterioare. Urmeaza sa va comunicam detalii in cel mai scurt timp. Aveti optiunea sa va pastrati biletele pentru cand vor fi reprogramate spectacolele sau sa solicitati la ticketing, direct la siteurile de unde ati achizitionat biletelor, returnarea banilor. Va stam la dispozitie pentru alte informatii. Echipa G53

Manifestul G53

Povestea noastră – a celor care ne dorim normalitatea – s-a oprit în ’46. De 73 de ani nu s-a construit niciun teatru de la zero. Inițiativa noastră leagă România de astăzi cu România întreruptă. Demersul nostru este o întoarcere la firesc.
Teatrul din Grivița 53 va fi mai mult decât o clădire.

 

Construim un spirit, o comunitate, nu doar un imobil.
G53 va fi o mișcare culturală de care să ai nevoie și din care să simți că faci parte cu adevărat. Și va fi al nostru, al celor care avem același crez.
Grivița 53 se face acționând, nu așteptând. ACUM. Nu mai incolo!

Cum devin parte din comunitatea culturală G53?

Timpul estimat de construcție al proiectului Grivita53 este de 3 ani, bugetul necesar fiind de aproximativ 1.000.000 de euro.

Donează 2% din impozit

Donează cărămizi cu cardul

Sponsori sau Parteneri

Donează cărămizi în cont

AAA - prima producție G53

Oferta G53

Rămâi în istoria culturală a Bucureștiului

9145

Cărămizi disponibile

94

Scaune disponibile

10

Ferestre disponibile

9

Altele

Abonează-te la newsletter pentru a fi primul care află de evoluția proiectului!

Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list.Please try again
Thanks for subscribing